Disseny i desenvolupament d’espais comercials

Tria una feina que t’agradi i no hauràs de treballar ni un sol dia de la teva vida. O, com a mínim, fes del teu espai de treball un racó acollidor on t’hi trobis a gust. Oblida’t d’una botiga freda i sense personalitat. T’ajudem a dissenyar un comerç que transmeti els teus valors i la teva filosofia i que, alhora, sigui rentable.

No et preocupis per demolicions ni per certificats; ens encarreguem de dissenyar l’espai i fer les divisions necessàries, ja sigui d’obra o amb pladur; realitzem els aïllaments i tractaments ignífugs contra incendis; i subministrem i col·loquem tot tipus de revestiments i paviments (porcellànic, parquet, laminat, resines…).

Subministrem i col·loquem fusteria interior i exterior, vidrieres, aparadors, persianes de seguretat i rètols lluminosos.

La decoració i disseny de l’interior també és, si vols, cosa nostra, amb acabats actuals i innovadors, amb un ampli ventall de pintures brillants, setinades i ecològiques. També ens ocupem de l’electricitat, il·luminació, fontaneria, domòtica i internet.

Projectes

Life constructions

La teva idea. El nostre projecte

Comptem un ampli ventall de serveis per poder fer realitat allò que desitges.

Obra nova i reforma d’habitatges

Disseny i desenvolupament d’espais comercials

Reforma d’hotels i establiments turístics

Rehabilitació d’edificis

Mobilitat i accessibilitat urbana, pública i privada

Manteniment i reforma de centres educatius i organismes públics i privats

Manteniment i obra civil i industrial

Contacte

Per llegir-la feu click aquí